Serveis de neteja a Barcelona

Serveis de neteja adaptats a tu

T'oferim tots els serveis i recursos amb màximes garanties a Barcelona

Els millors serveis de neteja a Barcelona són sinònim de Solnet, líders en el sector de la neteja professional a la província gràcies a la nostra dedicació i experiència.

Des de Sant Adrià del Besòs per a tota Barcelona, el nostre servei de neteja abasten a indústries, oficines, particulars, comunitats de veïns… Demana'ns un pressupost personalitzat!

La nostra forma de treball garanteix un servei òptim perquè tu estiguis tranquil, sempre informat dels nostres passos.

A Solnet fem gala de la nostra flota de vehicles per a desplaçar-nos amb rapidesa, els nostres professionals de la neteja seriosos i eficaces, uns productes amb certificat de qualitat i una maquinària especialitzada per a cada ocasió.

Treballs adaptats a les teves necessitats

Des del moment en què et poses en contacte amb la nostra empresa de serveis de neteja a Barcelona, els professionals al càrrec t'assessoraran per a oferir-te la millor opció. D'aquesta manera, visitarem les teves instal·lacions i et farem una proposta amb un pressupost personalitzat.

Una de les característiques que ens diferencia d'uns altres és el nostre servei abans i després del treball, ja que l'equip de Solnet avalua l'estat de les instal·lacions i realitza un informe de desperfectes.

 

Personalitza el teu pressupost

 

Els nostres serveis més sol·licitats

Solnet s'ha convertit en una empresa de neteja referent en Sant Adrià del Besòs i a la província de Barcelona gràcies a la nostra multitud de serveis.

A més, ens adaptem a tu. Neteja manual o mecanitzada, segons l'ocasió, amb els millors professionals del sector i una aposta per la innovació en la nostra maquinària, atacant qualsevol mena de superfície.

Els treballs verticals és una altra especialitat de la nostra empresa. Netegem en altura, ja que disposem de plataformes elevadores amb el seu personal qualificat. Bloc d'oficines, nau industrial, qualsevol negoci, comunitat de veïns, habitatge particular… Solnet s'emmotlla a tu!

Neteja manual a Barcelona
Neteja manual Professionals preparats per treballs delicats
neteja mecanitzada badalona
Neteja mecanitzada Maquinària adequada per cada superfície
Treballs verticals a Badalona
Treballs verticals Especialistes en neteges en altura a Barcelona