Empresa de neteja a Barcelona

Especialistes en treballs de neteja

A Solnet realitzem neteges domèstiques, d'oficines i empreses a Barcelona

En Solnet, des de la nostra obertura a Barcelona en 1995, oferim als nostres clients una sèrie de serveis encaminats a aportar solucions de neteja i manteniment amb un alt grau d'especialització.


 treballs de neteja a BarcelonaD'aquesta manera, som especialistes en neteges d'obres, de xoc i posada a punt, manteniment d'oficines, despatxos, locals, comunitats de veïns, pàrquings, magatzems i indústries de tots els sectors, escoles i oficines bancàries. A més a més, oferim també serveis d'abrillantat, polits, rebaixat, diamantat ...

D´aquesta manera, com empresa de neteja a Barcelona i província que oferim serveis globals de manteniment, també realitzem treballs verticals i tot tipus de tractaments per terra i vidres.

Honestedat, compromís i màxima eficiència. Aquest és el nostre lema i, a partir d'aquest, volem oferir als nostres clients un servei totalment satisfactori. Per això, complementem els nostres serveis amb un exigent protocol d'assessorament personalitzat.

Empreses i particulars

En Solnet som especialistes en treballs de neteja per a la gran indústria i el petit negoci, per a habitatges particulars o comunitats de veïns, adaptem el pressupost i el nostre treball a les teves necessitats.

Accede a todos los servicios