Professionals de la neteja a Barcelona

Equip de professionals de la neteja

Comptem amb especialistes formats per exercir els nostres diferents serveis a Barcelona

Professionals de la neteja a Barcelona

Personal

A Solnet tenim un equip de professionals de la neteja a Barcelona especialitzats en tots els àmbits d'actuació. Tenim una plantilla de professionals de màxima serietat i comprovada eficàcia, plenament capacitats per dur a bon terme qualsevol projecte.

La professionalitat del nostre equip està garantida. Tot el nostre personal està inscrit en el Règim de la Seguretat Social i forma part de la plantilla de Serveis Empresarials Solnet S.L.

Els nostres professionals de la neteja a Barcelona i provìncia es regeixen pel Reglament de Seguretat i Higiene i van degudament uniformats. Tots ells disposen de roba de treball amb el distintiu de l'empresa i porten una targeta identificativa (impedint la suplantació del personal) i oferint una garantia més gran als nostres clients.

Garantia

La nostra empresa de neteges a Barcelona i provìncia està afiliada a ASCEN (Associació Catalana d'Empreses de Neteja). Aquesta entitat inspecciona periòdicament als seus afiliats i comprova que compleixin amb tots els requisits necessaris per proporcionar els serveis de millor qualitat als nostres clients. També estem associats a AFELIN i PIMEC. Solnet col·labora activament amb la Creu Roja.

Cursos de formació i especialització

El nostre personal realitza periòdicament cursos de capacitació, formació i especialització. Solnet ha apostat molt fort per la professionalització dels seus treballadors, per això actualment el 80% de la plantilla ja té el CPL Bàsic (Carnet Professional de la Neteja) o amb el CPL Qualificat (Carnet Professional de la Neteja Tècnic), dotant així als seus treballadors d'un coneixement més gran al camp de la neteja, les seves tècniques i capacitat de resolució. Tots ells han estat formats i han obtingut el carnet acreditatiu del gremi ASCEN.

Flota

A Solnet tenim una flota pròpia de vehicles per desplaçar-nos amb rapidesa i independència allà on siguin requerits els nostres serveis.

Inspeccions

Els nostres encarregats/des i supervisors/es duen a terme minucioses inspeccions per controlar l'eficiència dels nostres serveis. Posem especial èmfasi en els nostres clients que ens comuniquin  observacions i suggeriments. Per això els nostres clients poden dirigir-se a Solnet o contactar directament amb l'encarregat/da o el supervisor/a, el qual prendrà les mesures necessàries per atendre la seva petició amb la rapidesa més gran possible.

 Productes

Complim amb la normativa europea vigent i tots els nostres productes tenen la certificació de qualitat ISO-9200. Els nostres productes (de prestigiosos fabricants com Clevernet) són biodegradables, no emeten gasos que danyin la capa d'ozó i són respectuosos amb el medi ambient.

Maquinària

Solnet disposa d'una àmplia gamma de maquinària de reconeguda qualitat i especialitzada per adequar-se a les necessitats de cada servei (Kärcher, Nilfisk, Tennant, Comac, IPC, Tasky, Polty). Tenim  aspiradors industrials per tot tipus d'indústries, fregadores de terra amb bateries de peu o de conductor assegut per grans superfícies, escombradores mecàniques, abrillantadores, polidores, vaporetes, màquines d'aigua a pressió).

Tecnologia d'innovació

A Solnet apostem per les últimes tecnologies, sobretot si ens permeten ser més respectuosos amb el medi ambient. Aquest és el cas de les nostres últimes adquisicions en primícia: les fregadores-assecadores amb tecnologia ECH2O de Tennant. Les quals ens permeten un estalvi més gran en aigua i productes de neteja.

Respectuosos amb el Medi Ambient

Treballem amb la tecnologia "echo", aigua activada elèctricament, que té les següents característiques:

  • Tecnologia verda que activa l'aigua perquè es comporti com un poderós detergent, sense afegir productes químics!. Elimina l'impacte ambiental que suposen els productes químics tradicionals i proporciona una reducció de fins a un 70% d'aigua.
  • No genera residus tòxics, l'aigua carregada ataca la brutícia, la trenca en partícules més petites i les retira de la superfície del terra.
  • Augmenta la productivitat, disminueix del temps de fregat i el nivell de soroll.
  • Sòls fregats i immediatament segurs pel trànsit, sense risc de relliscades.

Respectuosos amb el Medi Ambient