Neteja professional a Barcelona

On vols que realitzem la neteja?

Descobreix els nostres serveis per a empreses i particulars a Barcelona

Vols una neteja professional a Barcelona, però no saps a qui trucar? Solnet s'encarrega de tot. La nostra empresa, amb seu a Sant Adrià del Besós, és líder en tota la província en serveis de neteja: manual, vertical, mecanitzada… Treballem amb la maquinària més innovadora i el personal més ben qualificat. Truca’ns i t'assessorem!

El nostre àmbit d'actuació és il·limitat. El servei que t'ofereix Solnet està pensat perquè qualsevol persona pugui permetre's contractar un servei de neteja amb garanties de qualitat.

Industria

Oferim serveis de neteja especialitzats en fàbriques, naus i magatzems.

Sector serveis

Ens ocupem de qualsevol negoci, bloc d'oficines, restauració, escoles, despatxos, tallers…

 

Comunitats de veïns

Personal qualificat en zones comunes, pàrquings, façanes, envidrament i treballs verticals.

Particulars

Servei de neteja d'obra i posada a punt, a més de pisos, habitatges residencials o alt standing.

 

Ens desplacem des de Sant Adrià del Besòs

L’àmbit d’actuació de la nostra empresa abasta tota la província de Barcelona. Des de la nostra seu a Sant Adrià del Besòs ens desplacem fins a qualsevol punt perquè la teva única preocupació sigui posar-te en contacte amb nosaltres.

En un primer moment, t'assessorem sobre els nostres serveis de neteja, per a saber què és el que millor s'adapta a tu. Acudim a les teves instal·lacions per a fer una segona valoració i realitzem un pressupost a mida.

Finalment, ens posem a la feina amb la maquinària de neteja més innovadora, sempre l'últim en tecnologia i, a més, sent respectuosos amb el medi ambient. No ho pensis més i contacta amb nosaltres per a obtenir un servei personalitzat en la neteja de la teva llar, negoci o empresa. T'esperem!

Limpieza profesional en Barcelona